home-slide

Videochat

Videochat-ul reprezinta modul de a comunica online cu ajutorul camerei video cu una sau mai multe persoane din intreaga lume.

Ca si model ai avantajul ca tu sa-ti poti alege membrii cu care poti vorbi live si poti conduce conversatia spre orice tema dorita de tine iar in acelasi timp vei fi platita.

Videochat-ul implica stabilirea unor discutii intre modele si membri, care parcurg diverse teme, de la cele semtimental-emotionale si pana la cele erotice. Comunicarea se face prin intermediul unor softuri specializate care ruleaza pe un calculator dotat cu o camera web performanta. Comunicarea este cea mai buna modalitate prin care poti face bani.

Modelul de videochat este ajutat de abilitatile de comunicare purtate cu persoane din intreaga lume. Succesul modelului este direct proportional cu seriozitatea, implicarea si comunicarea cu echipa noastra.

Totul depinde de tine cat de departe visezi sa ajungi, cat de mult poti sa muncesti, cat de deschisa esti la sfaturile expertilor si de implicarea pe care o ai!

Cine suntem

EXPERIENTA NU ESTE NECESARA

Varsta si aspectul fizic nu conteaza atat de mult, daca esti o persoana simpla si fermecatoare e perfect pentru a fi un model de succes in studioul de videochat trebuie doar sa respecti cateva reguli simple iar pe viitor noi te vom ajuta sa devii un model de succes iar incasarile vor fi pe masura.

Investim in modelele noastre pentru ca dorim sa le oferim tot confortul. In studioul nostru de videochat vei avea tot confortul necesar pentru a performa , in acelasi timp te vei simti la fel ca acasa.

Experienta noastra castigata in timp iti va oferi training alaturi de oameni care sunt interesati sa te ajute sa te dezvolti frumos, sa inveti sa iti scoti in evidenta toate calitatile, sa te indrumam si sa iti oferim tot timpul sprijinul de care ai nevoie.

Cine suntem